I hate photography


My name: Ahmad Adlan
My Fotopage: http://adlan86.fotopages.com/
About me: I'm not a good photographer but I'll improve my photography skills through this websites. Do check my blog as well, because there are some stories that don't have pictures... http://adlankhalidi.com
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Other: C-170 & FE-280
Olympus
Friends:
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
faha ska
Latest entry:2009
my 2009 random pictures View this Fotopage entry
Muhammad Nazril al Aajily
Latest entry:Reception Faisal - Roslina
These pictures were taken during my cousin's wedding reception at Batu Pahat, Johor last weekend. All pics were not edited, only my signature added. May the couple blessed by Allah s.w.t. http://www.al-aajily.com View this Fotopage entry
Muhammad Zulhilmi
Latest entry:Edisi Kembali ke FP - Introducing my nephew, 'Aisy Nawfal!
Assalamualaikum semua.. Whoa..dah lame giler aku tak update FP aku ni..Jadi,aku kembali untuk menceriakan suasana. :-D So guys, i would like to introduce to you the new member of the Zainol family, my nephew - 'Aisy Nawfal. These pictures was shot during his birth..few months ago.Baru nak upload ni..heheh. View this Fotopage entry
uzair asri
View this Fotopage latest entry
Muhammad Zaki bin Ramli
Latest entry:Kucing ialah Cat
Kat kedai mak aku ada banyak kucing. Yang terbaru ni ada seekor ibu kucing yang memberanakkan 3 orang anak kucing yang comel. Aku paling suka dengan yang hitam putih. Tengok ah gambar2 mereka ye.. View this Fotopage entry
bajet manja.. hua hua~
Azmeir Zaki
Latest entry:Azam & Liyana's Wedding
For more info and booking, please contact : Azmeir Zaki Tel : +6017 7135 768 Twitter : @EK_PhotoVideo FB : EK Photography Email : info@ekphotography.asia http://ekphotography.asia/myblog( EKPhotography.asia) View this Fotopage entry
kiasatina kiasatina
tu la, dah lama tak view my own foto page, pastu baru perasan yang akak-akak senior pon dah tertengok fotopage ni... ini memusykilkan... pastu, tengok entry taun 2007.. ini dah 2008... habis sibok sangat la dengan thesis kononnnn... tapi yang sebenarnye, kamera ku rusaaaakkkkkkkk!!!!!! :-S memang membuatkan hati ini tersekat untuk mengambil gambar... tapi takpe.. walaubagaimanepon, nak gak tunjuk gambar thesis presentation dulu.. View this Fotopage entry
hADIE si dalangKEJADIAN
Latest entry:aku terkecewa...
Sepanjang semester praktikal nih... antara assignment yang perlu aku buat adalah berkaitan dengan gambar di bawah. Namun keputusannya sangat mendukacitakan... Ambil sedikit masa untuk menenangkan perasaan... apela nasib.... Gambar 1.1 - keadaan pencahayaan semula jadi di dalam bangunan Gambar 1.2 - jenis bahan yang digunakan untuk lantai gelanggang futsal Gambar 1.3 - antara elemen yang mempengaruhi keadaan angin bangunan namun aku sedar... apalah gunanya berdukacita di atas perkara y... View this Fotopage entry
ANDEN KARPETMERAH
Latest entry:Malaysian International Fireworks Competition 2008
lucky me... :-D View this Fotopage entry
bro fiddeen
Latest entry:U p d a t e !
Ahaks! Arinie genap 6 bulan aku dah chambering..genap 6 bulan gak aku tak update fp nih...pepun,enjoy! View this Fotopage entry
Fashran Fauzi Snaptography
Latest entry:A Journey Worth Thousand Memories
Im moving into a new era of my photography marketing (kunun la..) So from now on you guys can trackback my pieces of art at my new fotopages http://fashranfauzi.fotopages.com Thanx to all.. View this Fotopage entry
afif the uchiha UCHIHA
Latest entry:take a walk
View this Fotopage entry
Zati Azhani
Latest entry:On Hiatus!
* wow, it’s been a while since i posted anything here! where has the time gone? well, wanna have some BREAK. i may @ may not come roaring back later with more pictures, we’ll see! View this Fotopage entry
feeling indescribable
Maghfirah Rifaad
Latest entry:This account is dead.
Aku dah tak update account ni lagi. T__T sesiapa yang berminat... harap ke page FP aku yang baru... tima kasih!!!♥♥ ^^ http://ambientdream.fotopages.com View this Fotopage entry
mbsa
Sarah Syakirah
Latest entry:A Night of Hope with Kaer Live in JW Marriott, KL
sorry lama tak update FP, d thg is..everytime endup with (unpublish for public view) tech. prob, i guess?. so here's some pixs..l8er ill upload more.. and i'm extremely sorry, pixs ni so-so je..low quality sikit.. anyway thnx for visiting Ka3r FP! ;-) xoxo sarah View this Fotopage entry
Farah Fauzana, Mak Pah & Kaer
archiprez mosis
Latest entry:Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog
Hari tu dah pindah. tp ada technical problem, kali ni pindah lagi.Menyahut cabaran kapalkertas! Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog archiprez View this Fotopage entry
tropicana cocoland
Latest entry:Port Dickson 2005
macam satu upacara tahunan keluarga... ujung tahun, menyerbu ke Port Dickson. Keluarga aku, sepupu-sepupu, Atok nenek... Aku bukan 'si-gadis-perenung-pantai'. Tapi aku kagumi cantiknya pantai Milik Allah SWT... Apa yang tidak cantiknya? aktiviti tidak mandi laut. hanya mandi kolam. Aku terkecuali dari aktiviti mandi-manda. Aktiviti utama ialah memancing. aku punyai koleksi gambar2 yg byk sekali. bagi budak-budak lelaki itu semua... memancing adalah misi utama. ba... View this Fotopage entry
Ijat dapat ikan ~ *tifoooo*
husna amir
Latest entry:End of Bahrain
:-S ari nie..sy balik msia... semalam auntie ana balik.. :-D gug buy!! View this Fotopage entry
high way..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016